Hangolás/Tuning

A „Hangolás” egy olyan csoportos, 4 hetes online foglalkozás, amelynek keretén belül lehetőséged nyílik arra, hogy kezdj már el végre önmagadra figyelve ráhangolódni belső valóságodra. Mert van ilyened is, ugye tudtad?
Tovább

2021 évébe lépve már érzékelhetők az új kihívások, no meg még a régiek (kedvezőbb esetben) lecsengő hullámai. Sokunkban megfogalmazódott a konkrét vágy arra, hogy ezeket a régi beidegződéseket magunk mögött hagyjuk.

A „Hangolás” egy olyan csoportos , 4x1,5 órás, 4 hetet felölelő online foglalkozás, amelynek keretén belül lehetőséged nyílik arra, hogy elkezdj végre önmagadra figyelve ráhangolódni belső valóságodra. Mert van ilyened is, ugye tudtad?
Sokan vagyunk, akik nem merjük, tudjuk vagy akarjuk saját erőnket meglátni, elfogadni és megélni, pedig minden ezzel kezdődik.

Minden.

Folyamatosan keressük a megoldást, a megoldásokat.
Folyamatosan várjuk a megmentőt.
Folyamatosan vizsgáljuk a többieket, hogy épp mit csinálnak, vagy mi mit csinálunk éppen másképp, vagy esetleg hogyan „másoljuk” le az „másik szerencséjét”.

Hol kezdődik a változás? Sok esetben a megengedéssel. Megengedem magamnak, hogy lássam magamat. Megengedem az „Én-magamra figyelést.

A „Hangolás” OnLine Elvonulás Félig Kezdőknek ebben nyújt támogatást.
Összehangolódsz te-magaddal és a körülötted és benned lévő mindenséggel.

Négy hét alatt megtanulsz befelé figyelni, felismerni, hogy megengedheted magadnak azt, hogy higgy az erő(d)ben, akár "jedi módra", akár Krisztusi értelemben, vagy Budha „mentén” szabadon.

Megtanulod felismerni az érzéseid és mások érzései közötti különbséget, valamint azt, hogy hol és hogyan kezdted el kötni magad önmagad által generált béklyókhoz.

Számos egyszerű, de mégis mélyreható gyakorlattal feltárjuk azokat a fő blokkokat, amelyek következtében nemcsak a „fát” látod meg már, hanem az erdőt is. A fa is része az erdőnek, egy nagyobb egységnek ugyanúgy, mint ahogy Te magad vagy a mindenségnek.

A saját magamra való odafigyelés mindig többszörösen térül meg.

Időtartam: 4x1,5óra

1. hét/ 2021. január 27. szerda, 19:30-21:00 óra.
Milyennek látom a világot és benne magam, avagy a gondolatok teremtő ereje, ráébredés az enyémre.

2. hét/ 2021. február 03. szerda, 19:30-21:00 óra.

Rendszer, egyén, teremtő erő vs hitrendszerek: vagy ami/aki én vagyok.


3. hét/ 2021. február 13. szerda, 19:30-21:00 óra.

Kiegyenlítődés: ébredés, saját magam elfogadása

4. hét/ 2021. február 17. szerda, 19:30-21:00 óra.

Kapcsolódás: verziók és játszmák. Hangolódás: megengedés.


helyszín: Zoom tér

Fenti ár a teljes árat jelenti a négy foglalkozásra.
Jelentkezés megrendelés teljesítésének visszaigazolásával aktív. Vonatkozó zoom link kezdés napján kerül továbbításra.

Tovább
19 400 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez