Üdvözöllek!  Julianna vagyok, és nagy örömmel osztom meg veled az életemről és tapasztalataimról szóló történetemet.

 

Családban élő 3 gyermekes anya vagyok és egy unokám is született már. Hálával élem meg a biztonságot és a szeretetet, amit a családom ad. Persze, voltak nehéz pillanatok az életemben, de férjemmel mindig erősítettük egymást, és így meg tudtunk maradni egy családként és szövetségesként. Az erőforrásainkra támaszkodva sikerült átvészelni a hullámokat, és a szeretet mindig a legfontosabb kötelék maradt közöttünk.

 

Születésem óta a változások és az új tapasztalatok szerelmese vagyok. Kedvencem a tanulás és a szakmai fejlődés, és az évek során sokféle területet kipróbáltam. A vasúti szektorban kezdtem, majd a vendéglátásban, a gyógymasszázsban, a fizioterápiában és az ingatlanközvetítésben is dolgoztam. Emellett szociális munkásként és PCR szűrőállomáson is tevékenykedtem a pandemia idején.

Az életem során rájöttem, hogy számomra rendkívül fontos kifejeznem a sokoldalú érdeklődésemet. Bár ez néha zavaró lehetett, idővel elfogadtam, hogy ez a sajátosságom és az igazi erősségem. Így kezdődött el utazásom saját magam megismerése és fejlődése felé.

Tanulmányaim is az előbb felsorolt területekhez kapcsolódtak, de önfejlesztésem mindig is központi szerepet játszott. Jelenleg a Babes-Bolyai Tudomány Egyetemre járok, mint Szociálismunkás hallgató. Annak ellenére, hogy napjainkban rengeteg ijesztő hír lát napvilágot, mégis nagy érdeklődést mutatok a mesterséges intelligencia felhasználása iránt. Hiszek abban, hogy minél többen megtanuljuk a pozitív célokra történő alkalmazását, annál kisebb lesz az aránya azoknak, akik rossz szándékkal használják. Jelenleg AI Promt mérnök kurzust végzek, hogy az ismeretlen számomra ismerőssé váljon.

Több, mint 10 éve már, hogy elmélyedtem a pszichológia tanulmányában, tantra tudományába is betekintettem, a trauma térkép készítést is érdeklődően tanultam és jelenleg is több pszichoterápiás módszert sajátítok el, kíváncsiságom óriási. Az OH kártyák használata különösen közel áll hozzám. Résztvevőként pedig számtalan módszer megérintett és segítette az önismeretemet.

Jelenleg a segítő szakmában dolgozom és a hátrányos helyzetű embereknek igyekszem segítségére lenni. Emellett már tíz éve tevékenykedem egy cserediák szervezetnél, ahol befogadó családokat segítek és patronálok Budapest körzetében. Ezt a tevékenységet hosszú ideig önkéntes munka keretében végeztem.

Az életem útja során felfedeztem, hogy a mozgatórugóm mindig is mások segítése volt, az emberekkel való foglalkozás mindig is az életem része volt. Ez a felfedezés inspirált arra, hogy továbbadjam a tapasztalataimat, tudásomat és segítségére legyek azoknak, akik bizalmukba fogadnak, hogy célként adhassam nekik a boldogabb életre való törekvést.

Nagyon szeretek élni, hiszen élni jó! Szeretem az embereket és szeretem a dolgok jobb oldaláról megközelíteni a kérdéseket, de nem vagyok naiv optimista. Hiszem, hogy a nehézségeket is át kell élnünk, de arra kell törekednünk, hogy erőforrásokat találjunk bennük. Hiszem, hogy az élet olyan embereket sodor elénk, akiktől tanulhatunk, és akiknek mi is adhatunk.

Jelenleg kedvenc pszichoterápiás eszközömmel, az OH kártyákkal nyújtott foglalkozásokra fókuszálok. Nagyon jó barátnőm és csodálatos ThétaHealing® instruktor, Elektra segítségével a két módszert összevegyítettük, hogy még több nagyszerű felfedezést, sok kedves élményt és segítséget tudjunk nyújtani a kedves érdeklődök számára.

 

Röviden az OH-kártyákról

Az OH kártyák kiváló segítő eszközök az önismereti úton járók számára. Ezek a kártyák lehetővé teszik, hogy mélyebb megértést és felfedezést érjünk el önmagunkról és belső világunkról. Az OH kártyák segítségével könnyedebben kifejezhetjük érzéseinket, gondolatainkat és tapasztalatainkat.

Ezek a kártyák inspiráló képekkel, szimbólumokkal vagy szövegekkel vannak ellátva, amelyek ösztönöznek bennünket a reflektálásra és a belső párbeszédre. Amikor kiválasztunk egy kártyát, az segít fókuszálni egy adott témára vagy élethelyzetre, és lehetővé teszi, hogy mélyebben kapcsolódjunk az önmagunkkal való párbeszédhez.

Az OH kártyák remek segítő eszközök az egyéni célok megvalósításában az  önismereti gyakorlatokhoz vagy akár párbeszédhez is, amikor megosztjuk tapasztalatainkat másokkal. Ezek a kártyák segítenek összekapcsolódni a belső bölcsességünkkel és új perspektívákat nyitnak meg számunkra.

Az OH kártyák könnyen hozzáférhetők és alkalmazhatók bármikor és bárhol. Használatuk során olyan felfedező utazásra indulhatunk, ahol jobban megismerhetjük önmagunkat, elmélyíthetjük az önismeretünket és fejlődhetünk az önismereti úton.