Ajándékutalvány Születésnapra

Ajándékutalvány Születésnapra
Ajándékutalvány Születésnapra
Ajándékutalvány Születésnapra
Ajándékutalvány Születésnapra
Ajándékutalvány Születésnapra
Összehasonlítás
Favoritos

Amennyiben szeretnéd meglepni valamely családtagodat, közeli, vagy távolabbi rokonodat, barátodat, munkatársadat egy ThétaHealing® konzultációval, azt ezen az oldalon keresztül teheted meg.

A ThétaHealing® egy nagyszerű rendszer, de alkalmazásának sikerességéhez szükség van az egyén szellemi, lelki nyitottságára, valamint hitre, hogy többek vagyunk egy háromdimenziós lénynél.

A konzultációt végző személybe vetett bizalom is kulcsfontosságú tényező. Bár a ThétaHealing® rendszerének konkrét ismerete nem előfeltétel egy sikeres ülés végrehajtásához, mégis (véleményen szerint) egyszerűbb és hatékonyabb a folyamat, amennyiben a megajándékozott személy valamennyi információval rendelkezik a ThétaHealing® mibenlétéről és a konzultációt végző személyről.
A konzultáció időtartalma
60-90 perc.


Az ajándékutalványon a kifizetett érték szerinti alkalmak (betűvel megjelölt) száma fog szerepelni, amelyre a megvásárló vezeti rá saját kezűleg az általa kiválasztott kedvezményezett nevét.

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles

Az ajándékutalvány ellenértéke, előreutalással, bakszámlára történő befizetéssel vagy készpénzben egyaránt kiegyenlíthető.

Az ajándékutalvány, megvásárlását követően, 1-3 napon belül e-mailben kinyomtatható minőségben megküldésre kerül. Nyomtatott ajándékutalvány (a hozzá tartozó borítékkal együtt) személyesen a XVIII. kerületben vehető át.)

Az e-mailben megküldött Ajándékutalványon feltüntetésre kerül annak lejárati dátuma. Az ajándékutalvány a vásárlásától számított 1,5 hónapon belül használható fel az előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban.

A fel nem használt konzultációs lehetőségek a lejárati dátumot követően elvesznek. Vis Major esetén, közös megegyezés alapján, a lejárati dátum meghosszabbítandó.

Detalles
Núm. de registro del producto
aj_01