Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány

Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány
Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány
Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány
Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány
Fontos Vagy Nekem Ajándékutalvány
Összehasonlítás
Favoritos

Amennyiben szeretnéd meglepni valamely családtagodat, közeli, vagy távolabbi rokonodat, barátodat, munkatársadat egy ThétaHealing® konzultációval, azt ezen az oldalon keresztül teheted meg.

A ThétaHealing® egy nagyszerű rendszer, de alkalmazásának sikerességéhez szükség van az egyén szellemi, lelki nyitottságára, valamint hitre, hogy többek vagyunk egy háromdimenziós lénynél.

A konzultációt végző személybe vetett bizalom is kulcsfontosságú tényező. Bár a ThétaHealing® rendszerének konkrét ismerete nem előfeltétel egy sikeres ülés végrehajtásához, mégis (véleményen szerint) egyszerűbb és hatékonyabb a folyamat, amennyiben a megajándékozott személy valamennyi információval rendelkezik a ThétaHealing® mibenlétéről és a konzultációt végző személyről.
A konzultáció időtartalma
60-90 perc.


Az ajándékutalványon a kifizetett érték szerinti alkalmak (betűvel megjelölt) száma fog szerepelni, amelyre a megvásárló vezeti rá saját kezűleg az általa kiválasztott kedvezményezett nevét.

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles

Az ajándékutalvány ellenértéke, előreutalással, bakszámlára történő befizetéssel vagy készpénzben egyaránt kiegyenlíthető.

Az ajándékutalvány, megvásárlását követően, 1-3 napon belül e-mailben kinyomtatható minőségben megküldésre kerül. Nyomtatott ajándékutalvány (a hozzá tartozó borítékkal együtt) személyesen a XVIII. kerületben vehető át.)

Az e-mailben megküldött Ajándékutalványon feltüntetésre kerül annak lejárati dátuma. Az ajándékutalvány a vásárlásától számított 1,5 hónapon belül használható fel az előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban.

A fel nem használt konzultációs lehetőségek a lejárati dátumot követően elvesznek. Vis Major esetén, közös megegyezés alapján, a lejárati dátum meghosszabbítandó.

Detalles
Núm. de registro del producto
aj_04