ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is / 564318518712, 5197148)

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek!  (hamarosan elérhető online is  / 564318518712, 5197148)
ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is / 564318518712, 5197148)
Összehasonlítás
Favoritos

Amennyiben a ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium "CSAK ÖNNEK" opcióját választja, akkor a szemináriumot magánszeminárium jelleggel végzi, ahol figyelmem 100%-a Önre irányul.
Egy ilyen típusú szeminárium végzés hihetetlen mértékű változásokat képes elindítani az egyénben, hiszen a koncentrált energia egy személyre irányul. Az élmény garantáltan felejthetetlen.

A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi módszer, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel próbáljuk oldani hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet a belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével érhetünk el.
Részletek lejjebb, vagy a fejlécre kattintva.

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles


Az "Áss mélyebbre" szemináriumon a ThétaHealing® technika gyakorlati alkalmazásának központi elemén, az "ásáson" van a hangsúly, lehetőséget teremtve annak még mélyebb és átfogóbb megértésére, alkalmazásának elsajátítására, hiszen a két napos szeminárium anyaga szinte kizárólag erre összpontosít.

A szeminárium tovább mélyíti az Alap és Haladó ThétaHealing® szemináriumok keretén belül elsajátított, a hit és érzelemmunka kulcsfontosságú elemét alkotó "ásás" folyamatát, ahol áttekintésre kerül az a 8 "ásási folyamat", amelynek köszönhetően még átfogóbban, több szempontból és mélyebb megértéssel értelmezzük majd az ásás menetét:

az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium elvégzésével szerzett ismeret tovább tökéletesíti az eddigi tudást tapasztalati, gyakorlati szinten. Az első két szeminárium anyagmennyisége hatalmas energiát mozgat meg az egyén energetikai rendszereiben sejtszinten is. Vianna workshopjairól hozott példák segítségével elsajátíthatóvá válnak a hiedelmek kiásásának eszközei, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat lehet elérni.

A szeminárium a ThétaHealing® mellett elköteleződő lelkeknek egy kiváló lehetőséget nyújt "ennek a folyamatnak a kiteljesedéséhez".

 

A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alapszeminárium

A szeminárium időtartama: két egymást követő nap.

A szeminárium anyagai:

  • Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet,
  • ThetaHealing® - A hiedelmek kiásása c. magyar nyelvű könyv, szerző: Vianna Stibal (amennyiben hozzáférhető)

 

Az alábbi árak bruttó értéket jelentenek, alanyi adómentes.

Detalles
Núm. de registro del producto
dig_01