ThétaHealing® Világokkal Való Kapcsolat

IDŐZÓNA
(UTC/GMT -7 hours/PDT/)

USA/Los Angeles

MENETREND
2024. június/18-22
08:00-15:00 között

IDŐZÓNA
(UTC/GMT -3 hours /BRT/)

Brazília/Brazíliaváros

MENETREND
2024. június/18-22
12:00-19:00 között

IDŐZÓNA
(UTC/GMT+2/CET/)

Európa/Budapest

MENETREND
2024. június/18-22
17:00-24:00 között

TANÚSÍTVÁNY TÍPUSA
Konzulens

ÖSZTÖNDÍJ
Forduljon oktatójához, hogy ösztöndíjra jelentkezzen erre a szemináriumra

ELHELYEZKEDÉS
Budapest, Magyarország

NYELV
!!!!angol!!!

A RÉSZVÉTELI HOGYAN
Online

World Clock

https://www.timeanddate.com/worldclock/personal.html

Előfeltételek
Alap DNS ThetaHealing® szeminárium
Haladó DNS ThetaHealing® szeminárium
Áss Mélyebbre ThetaHealing®szeminárium

 

Regisztráció

https://www.thetahealing.com/seminar-333727-details.html

 

Ez a szeminárium a következőket tartalmazza:
Időtartam: 5 nap
Szeminárium anyagai: ThetaHealing világkapcsolati gyakorlói kézikönyv, világkapcsolati gyakorló minősítés a szeminárium befejezésekor

Regisztráció:

A szeminárium angol nyelvű, ezért a regisztrációs linkhez kérjük váltson át a jobb felső sarokban látható földgömre kattintva az angol zászlóra klikkelléssel.


A szeminárium leírása
A ThetaHealing® World Relations szeminárium konkrét kultúrákra és hiedelmekre összpontosít, hogy kiváltsa a jelenlegi és múltbeli problémákat a fajokkal, vallásokkal és emberekkel kapcsolatban. Amint ezek a hitbeli kérdések napvilágra kerülnek, felszabadul a rejtett gyűlölet és harag, amely évszázadokra nyúlik vissza. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy valódi, feltétel nélküli szeretettel öleljék át és fogadják el a világ népeit és kultúráit.

 

Sok esetben problémáink lehetnek a szülőhelyünkkel, a származási országunkkal és az „öröklött” vallási családi háttérrel, valamint azzal, hogy ezek milyen értékek tükröződnek a társadalomban, amelyben felnőttünk.

Az embereknek megmagyarázhatatlan negatív érzései, neheztelései, ellenállásai lehetnek a földdel, a nemzettel, sőt a lélek által választott kulturális örökséggel kapcsolatban.

Haragot, gyűlöletet, bűntudatot és szégyent érezhetünk szüleink vallási örökségével kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy a különböző intézmények különböző értékeket és nézőpontokat képviselnek, hogy hogyan éld az életed „az ő normáik” szerint, amelyek esetleg ellentmondanak a belső igazságodnak.

Mindezek zűrzavarhoz vezethetnek identitásunkkal, a "valahova, valkikhez tartozás" érzésével azzal kapcsolatban, hogy hogyan viszonyuljunk családunkhoz és társadalomban betöltött szerepünkhöz különböző szinten.

Ha ezeken az érzéseken és hiedelmeken dolgozunk, akkor nagyobb tisztán látást, megkönnyebbülést és belső békét hozhatunk létre önmagunkban.

Belső stabilitásunk felbecsülhetetlen értékű. A megkülönböztetés és a kapcsolataink iránti felelősségvállalás a mi döntésünk, és belülről fakad. Napjainkban a világ sokkal kisebb hellyé vált. A kultúrák a repülőutak és az információs korszak miatt sokkal jobban képesek érintkezni. Emiatt sürgető szükségünk van más kultúrák megértésére és elfogadására.

 

A tanulók gyakorlati hitmunkában vesznek részt, hogy megtalálják és elengedjék más kultúrák és emberek negatív érzéseit és programjait szerte a világon.

Napjainkban a világ sokkal kisebb hellyé vált. A kultúrák a repülőutak és az információs korszak miatt sokkal jobban képesek érintkezni. Emiatt sürgető szükségünk van más kultúrák megértésére és elfogadására.

Azok a hallgatók, akik részt vettek az első World Relations szemináriumon, meglepődtek azon, hogy mennyi negatív tudattalan gondolat, érzés és érzelem látott napvilágot a Hitmunka foglalkozásokon.

Sok esetben ezek olyan genetikai (ősök) hiedelmek voltak, amelyek a félelemhez, gyűlölethez és haraghoz kapcsolódnak más országokkal, földekkel és népeikkel szemben, amelyekről soha nem tudtak. A World Relations szeminárium egy hatékony eszköz a belső és külső konfliktusok megszüntetésére másokkal szemben.

Összehasonlítás
Gyorsnézet
Favoritos