ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2024. március 23-24./ személyes, magyar nyelvű

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2024. március 23-24./ személyes, magyar nyelvű
ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2024. március 23-24./ személyes, magyar nyelvű
139 000 Ft
Összehasonlítás
Favoritos

A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi modalitás, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel próbáljuk oldani hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet a belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével érhetünk el.
További részletek lejjebb..

 

 

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles

Ez a szeminárium tovább mélyíti az Alap és Haladó ThétaHealing® szemináriumok keretén belül elsajátított, a hit és érzelemmunka kulcsfontosságú elemét alkotó "ásás" folyamatát, ahol áttekintésre kerül az a 8 "ásási folyamat", amelynek köszönhetően még átfogóbban, több szempontból és mélyebb megértéssel értelmezzük majd

 

*az ásás menetét,

*az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
*megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
*megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A szeminárium elvégzésével szerzett ismeret tovább tökéletesíti az eddigi tudást tapasztalati, gyakorlati szinten. Az első két szeminárium anyagmennyisége hatalmas energiát mozgat meg az egyén energetikai rendszereiben sejtszinten is. A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével elsajátíthatóvá válnak a hiedelmek kiásásának eszközei, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat lehet elérni.

A ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium a ThétaHealing® mellett elköteleződő lelkeknek egy kiváló lehetőséget nyújt "ennek a folyamatnak a kiteljesedéséhez".

A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alap és Haladó szeminárium
A szeminárium időtartama: két egymást követő nap

2024. március 23-24. szombat, vasárnap

9:30-16:30-ig mindkét nap

Szeminárium kód: 

https://www.thetahealing.com/seminar-319304-details.html

Előregisztráció szükséges (ha nem tud angolul, segítünk)

A szeminárium anyaga: 

  • Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet,
  • ThetaHealing® - A hiedelmek kiásása c. magyar nyelvű könyv, szerző: Vianna Stibal (amennyiben hozzáférhető)

Ösztöndíj kérelem lehetséges, amelynek mértéke személyenként eltérő lehet. A kérelmét kérem, küldje meg az elektrahatzopoulos@gmail.com címre, megindokolva az igénylés részletes okát.

Az ár alanyi adómentes

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GGxnSZ0g8-w?si=AQ58hzNcMxioLVzA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

 Detalles
Núm. de registro del producto
dig_02