Budapest TH Alaptanfolyam

Budapest TH Alaptanfolyam
Budapest TH Alaptanfolyam
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Favoritos

"Gondolatok egy Theta Healing Alap tanfolyam margójára

Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy te milyen szeretnél lenni." (Osho)

"A ThetaHealing® rendszere bárki számra elsajátítható, amennyiben úgy dönt, hogy ez a rendszer kell neki. Théta tanítót úgy válassz, ahogy a lelked súgja.." (E.H)

A történetem közel egy évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor a testem fizikai szinten jelezni kezdett. Porckorongsérvem lett többek között, ebből a csodából kettő, hogy ne legyenek magányosak. Többször alkottam magamnak kisebb agyi traumákat is közben, voltam "odaát", a kapcsolataim összeomlottak, ahogy én magam is, és valahogy minden romokban hevert körülöttem.

Négy évvel ezelőtt úgy éreztem révbe értem, a hajókormány a kezemben, végre az árral együtt úszok, a Nap süt, a csillagok együtt állnak, és a külső szemlélők szerint is boldog voltam, de a színfalak mögött ismét megjelentek az esőfelhők. A gerinc problémám kiújult, tülkölt, kiabált, ordított,az implantátumok kilazultak és végül megadtam magam az agy logikájának . Orvosi konzultációk, gyors döntések sora és teremtettem három műtétet a négy röpke év alatt. Az utolsó (igen, AZ UTOLSÓ) 2019.03.28-án volt esedékes, a pillanat tört része alatt lezajlott...őszintén remélve a teljes felépülésem és tudva lelkem mélyén a Miértet. A felépülés lassan haladt, csak mendegélt, toltam mint a kötelezőt...éreztem, hogy nem az igazi, valami gátol, akadályoz, a pillanatnyi depresszión túl, valami még hiányzik, hogy felébredjek... hiányzott az ÉLET belőlem.

Az események felpörögtek és a lelki-gödröm alján pislogva érkezett egy gondolat..Elektra...a csaj, aki hurrikánként söpört végig angolon, akiről kiderítettem, hogy Theta Healing oktató.. Ő kell, minden út hozzá vezet, meg kell tanulnom ezt a módszert általa, és írtam neki. Még aznap beszéltünk, elrinyáltam a kínom röviden, velősen, majd megkérdeztem tőle, mikor tart alaptanfolyamot. Válasza kész volt: "Mikor legyen?"... Kész..ennyi..nincs vissza út, csak előre van. Júniu s 14-én reggel belecsaptunk az Önmagammal való találkozás verejtékes folyamatába.

Nem volt ismeretlen számomra a Theta Helaing, egyszer régebben kezeltek is de a könyvet direkt nem olvastam, mert befogadó akartam maradni, elvárások nélkül mindarra, amit Elektra adhatott a három nap alatt. Ő volt az én Emberem. Erre az energiára, stílusra és előadásmódra volt szükségem ahhoz, hogy megtaláljam újra a Hitem, a bizalmam és szembenézzek Önmagammal. Dogmák, cicomák, hókusz-pókusz és misztifikáció nélkül, sírással, nevetéssel. Az ekkor már meglévő csípőfájdalmam hol jobban hol kevésbé, de jelen volt és foglalkoztunk is vele, de éreztem, hogy rám vár az oroszlán rész, a megoldás az én kezemben van. A képzést követően felkerestem az orvosom, mert bár tudtam, hogy a felszabadított lelki munka energiái felerősítik a tüneteket, de ez azon a határon volt, amire már azt mondtam elég és szükségem volt igazolásra, majd visszaigazolásra. Csípő-keresztcsont ízületi gyulladást diagnosztizált és gyulladáscsökkentőt kaptam, ct nem működött, így a tapasztalata mondatta vele, hogy nem mozdultak ki az implantátumok,de nem lehetetlen. Jó, gondoltam, akkor folytassuk amit TH-n elkezdtünk. Ásás. Hitrendszer cserék. Ásás. Lélekdarabkák csereberéje. A tanfolyamon tanultakat használva kőkeményen dolgozni kezdtem magamon minden nap, de közben a hagyományos orvoslást sem utasítottam el és mindaddig szedtem a gyulladáscsökkentőt, amíg azt nem éreztem, hogy a fájdalom a határaim alá kerültek. Ma, június 26-án azt mondhatom, rendben vagyok, a mai kontroll remek eredményt mutatott, minden a helyén, a visszaigazolás megnyugtatott, a fájdalmam egy mikro nagyságú és tudom is az okot, még egy ásás és kész. A lelkem és testem örömmel van tele. Megérkezett hozzám az Élet!

Köszönettel tartozom Elektrának, hogy megosztotta velem a tudását, a módszer menetét és eszenciáját, de leginkább azért, hogy mindvégig tartotta nekem a teret ezen az úton."

Kiss Andrea, Budapest TH Alaptanfolyam

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles
Núm. de registro del producto
ref_01