ThétaHealing® Bőség és Teremtés Szeminárium 2023. október / 564318518712, 5197148

ThétaHealing® Bőség és Teremtés Szeminárium 2023. október / 564318518712, 5197148
ThétaHealing® Bőség és Teremtés Szeminárium 2023. október / 564318518712, 5197148
135 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Szeminárium Kód: ZJHZJ (thetahealing.com)

Helyszín: személyes

XVIII. kerület Szarvas Csárda tér, Üllői út

vagy VI. kerület, Deák F. tér mellett

Időtartam: 

két egymást követő nap

szombat, vasárnap:

9:30-16:30

Szándékaink, terveinek megvalósításához elengedhetetlen annak eldöntése, hogy mit is akarunk valójában önmagunktól, az élettől. Amennyiben ez megvan, olyan hitrendszerekkel érdemes rendelkeznünk, amelyek mentális és érzelmi szempontokból is támogatják elképzeléseink, vágyaink materializálódását.

Számos esetben azt hisszük, hogy tudjuk, mit akarunk, s annak megvalósulását minden szinten támogatjuk, pedig mégsem.

A Teremtés és Bőség szeminárium nem a gyors meggazdagodás titkos összetevőit adja a résztvevő kezébe, hanem azt, hogy az Egyetemes Teremtő Erővel való tudatosabb kapcsolódás által a fizikai térbe történő manifesztálást hatékonyabbá tehető, hiszen minden gondolat, kijelentés, cselekedet megmutatkozik a minket körülvevő világban.

Minden döntésünk tükrözik választásaink. Amit gondolunk és mondunk, közvetlen hatással van arra, hogy manifesztációink a hasznukra szolgálnak-e majd, vagy sem.

Ha folyamatosan azt mondogatjuk, hogy szegények vagyunk, akkor azok is leszünk. Ha folyamatosan azt mondjuk, hogy anyagi bőségben élünk, akkor az úgy is lesz. Rendkívül fontos a pozitív gondolkodásmód fenntartása. Saját valóságunkat hozzuk létre, és bármiből meg lehet teremteni a legjobbat, amit a világ csak adni tud. Először azonban el kell dönteni, hogy mit akarunk az élettől. Álmodozik az ön számára legideálisabb életről? Sokak számára ez az álom soha nem valósul meg igazán.

Ezen a szemináriumon megtanuljuk, hogyan kell hitrendszeri és érzelemmunkát végezni önmagunkon annak érdekében, hogy manifesztációink valóban önmagunk javát szolgálják, megtisztítva energetikai rendszereinket a korlátozó mintáktól, blokkoktól.

Az ásás technika mentén oldjuk az akadályozó hitrendszereket, támogató érzelmi mintákat építve fel, valamint megnézzük, hogy mindez hogyan kapcsolódik az isteni időzítéshez, és szándékainkhoz, hogy manifesztációink ne rekedjenek meg félúton az elmélet és a tapasztalás között.

A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alap-, Haladó és Áss mélyebbre szemináriumok

A szeminárium időtartama: két egymást követő nap.

A szeminárium anyagai: munkafüzet

Az ár alanyi adómentes

Ösztöndíj kérelem lehetséges, amelynek mértéke személyenként eltérő lehet. A kérelmét kérem, küldje meg az elektrahatzopoulos@gmail.com címre, megindokolva az igénylés részletes okát.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 Adatok
Cikkszám
manif_01