Csütörtök Reggeli Meditáció letöltésekkel (ingyenes, magyarul 5:50-kor a zoom térben, szerdán angolul)

Csütörtök Reggeli Meditáció letöltésekkel  (ingyenes, magyarul 5:50-kor a zoom térben, szerdán angolul)
Csütörtök Reggeli Meditáció letöltésekkel (ingyenes, magyarul 5:50-kor a zoom térben, szerdán angolul)
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Nyelv: magyar/csütörtök

(angol/szerda )

Minden csütörtök reggel 5:50-as kezdettel napi hangoló, letöltésekkel megtűzdelt feltöltő meditációra invitálok minden kedves kapcsolódni vágyót a térben.

A hála kifejezése erősíti azt, amiért hálásak vagyunk. Tudatosítása megerősíti a tisztelet és az alázatot mindazért, amivel megáldattunk.

A reggeli meditáció egy rövid energetikai hangolódás az előttünk álló napra, ahol a jelen lévők kapcsolódása által megnyilvánuló letöltésekkel megerősítve indulhatunk neki aznapi teendőinknek.

A teremtő tér, kozmikus tudat, a bennünk lévő isteni minőség, feltétel nélküli szeret támogatása mindig jelen van. Tudatossá téve ezt a kapcsolódást, emlékeztetve rá magunkat már a reggeli órákban, elősegíti a harmonikus napkezdést és jelenlétet önmagunk számára.

 

A meditácókba a youtube csatornán lehet bekapcsoldódni a "lejátszási lista/playlist" csütörtök reggeli meditációk mentén:

 https://www.youtube.com/@h.elektra661 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/videoseries?si=hlNIaiSu-Y2sj2NP&list=PLmgMHO2zHReagKsTD4j4ViJol4L4zWy24" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Adatok
Cikkszám
011