ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2021.

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2021.

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium / 2021.

125 000 Ft
Összehasonlítás
Favoritos

A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi módszer, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.
Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel próbáljuk oldani hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet a belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével érhetünk el.
Részletek lejjebb, vagy a fejlécre kattintva.

Recomendar
Imprimir
Kérdés a termékről
Detalles

Ez a foglalkozás tovább mélyíti az Alap és Haladó ThétaHealing® szemináriumok keretén belül elsajátított, a hit és érzelemmunka kulcsfontosságú elemét alkotó "ásás" folyamatát, ahol áttekintésre kerül az a 8 "ásási folyamat", amelynek köszönhetően még átfogóbban, több szempontból és mélyebb megértéssel értelmezzük majd az ásás menetét,

*az alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
*megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
*megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A szeminárium elvégzésével szerzett ismeret tovább tökéletesíti az eddigi tudást tapasztalati, gyakorlati szinten. Az első két szeminárium anyagmennyisége hatalmas energiát mozgat meg az egyén energetikai rendszereiben sejtszinten is. A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével elsajátíthatóvá válnak a hiedelmek kiásásának eszközei, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat lehet elérni.

A ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium a ThétaHealing® mellett elköteleződő lelkeknek egy kiváló lehetőséget nyújt "ennek a folyamatnak a kiteljesedéséhez".

A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alapszeminárium
A szeminárium időtartama: két egymást követő nap
A szeminárium anyagai: 

  • Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet,
  • ThetaHealing® - A hiedelmek kiásása c. magyar nyelvű könyv, szerző: Vianna Stibal (amennyiben hozzáférhető)

Ösztöndíj kérelem lehetséges, amelynek mértéke személyenként eltérő lehet. A kérelmét kérem, küldje meg az elektrahatzopoulos@gmail.com címre, megindokolva az igénylés részletes okát.

Ár (alanyi adómentes):

Korai befizetés: 2021.január 18 - február 28. 105.000 HUF 

Teljes ár: 2021. március 1-március 13. 124.000HUF

 

Detalles
Núm. de registro del producto
dig_02