ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is / 564318518712, 5197148)

ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek!  (hamarosan elérhető online is  / 564318518712, 5197148)
ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium/ Csak Önnek! (hamarosan elérhető online is / 564318518712, 5197148)
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Amennyiben a ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium "CSAK ÖNNEK" opcióját választja, akkor a szemináriumot magánszeminárium jelleggel végzi, ahol figyelmem 100%-a Önre irányul.
Egy ilyen típusú szeminárium végzés hihetetlen mértékű változásokat képes elindítani az egyénben, hiszen a koncentrált energia egy személyre irányul. Az élmény garantáltan felejthetetlen.

 

A Vianna Stibal által megalkotott ThetaHealing® egy olyan forradalmi modalitás, amely az agy théta-agyhullámaira hangolódva, korlátozó hiedelmeink megváltoztatásával mélyreható testi-lelki gyógyulást tesz lehetővé.


Gyakran megtörténik azonban, hogy ahelyett, hogy leásnánk tudatalattink mélyére, csupán pozitív megerősítésekkel és letöltésekkel próbáljuk oldani hiedelmeinket, ám ezzel nem helyettesíthetjük azt a jellemformáló munkát, amelyet a belénk ivódott hiedelmeink feltárásával, megértésével érhetünk el.


További részletek lejjebb..

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

 Ez a szeminárium tovább mélyíti az Alap és Haladó ThétaHealing® szemináriumok keretén belül elsajátított, a hit és érzelemmunka kulcsfontosságú elemét alkotó "ásás" folyamatát, ahol áttekintésre kerül az a 8 "ásási folyamat", amelynek köszönhetően még átfogóbban, több szempontból és mélyebb megértéssel értelmezzük majd a(z)

*ásás menetét,

*alaphiedelmek beazonosítását és azok megváltoztatásának 10 megközelítési módját;
*megtudhatjuk, mikor szabad kitörölni egy hiedelmet, és mikor használhatjuk azt ugródeszkaként a pozitív változások érdekében;
*megtanulhatjuk az ásás során elkövetett leggyakoribb hibák felismerését és azok elkerülésének módját.

A szeminárium elvégzésével szerzett ismeret tovább tökéletesíti az eddigi tudást tapasztalati, gyakorlati szinten. Az első két szeminárium anyagmennyisége hatalmas energiát mozgat meg az egyén energetikai rendszereiben sejtszinten is. A Vianna workshopjairól hozott példák segítségével elsajátíthatóvá válnak a hiedelmek kiásásának eszközei, amelyekkel akár magadon, akár másokkal dolgozva gyökeres, pozitív változásokat lehet elérni.

A ThétaHealing® Áss Mélyebbre szeminárium a ThétaHealing® mellett elköteleződő lelkeknek egy kiváló lehetőséget nyújt "ennek a folyamatnak a kiteljesedéséhez".

A szeminárium előfeltétele: ThétaHealing® Alap és Haladó szeminárium
A szeminárium időtartama: két egymást követő nap

az időpontot együtt választjuk ki a helyszínnel együtt

 

Szeminárium kód: 

Előregisztráció szükséges (ha nem tud angolul, segítünk)

A szeminárium anyaga: 

  • Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet,
  • ThetaHealing® - A hiedelmek kiásása c. magyar nyelvű könyv, szerző: Vianna Stibal (amennyiben hozzáférhető)

Ösztöndíj kérelem lehetséges, amelynek mértéke személyenként eltérő lehet. A kérelmét kérem, küldje meg az elektrahatzopoulos@gmail.com címre, megindokolva az igénylés részletes okát.

Az ár alanyi adómentes

https://www.libri.hu/konyv/vianna_stibal.thetahealing-a-hiedelmek-kiasasa.html

Adatok
Cikkszám
dig_01