ThétaHealing® Bőség és Teremtés / Csak Önnek! (Személyes oktatás / 564318518712, 5197148)

ThétaHealing® Bőség és Teremtés  / Csak Önnek! (Személyes oktatás / 564318518712, 5197148)
ThétaHealing® Bőség és Teremtés / Csak Önnek! (Személyes oktatás / 564318518712, 5197148)
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Tanfolyam kód: jelentkezéskor regisztrált tanfolyam

A szeminárium dátumát együtt határozzuk meg.

Párban is lehet jelentkezni.

5197148

 

Amennyiben a ThétaHealing® Bőség és Teremtés "CSAK ÖNNEK" opcióját választja, akkor a szemináriumot magánszeminárium jelleggel végzi, ahol figyelmem 100%-a Önre irányul.
Egy ilyen típusú szeminárium végzés hihetetlen mértékű változásokat képes elindítani az egyénben, hiszen a koncentrált energia egy személyre irányul. Az élmény garantáltan felejthetetlen. 

Időpontját együtt határozzuk meg.Szándékaink, terveinek megvalósításához elengedhetetlen annak eldöntése, hogy mit is akarunk valójában önmagunktól, az élettől. Amennyiben ez megvan, olyan hitrendszerekkel érdemes rendelkeznünk, amelyek mentális és érzelmi szempontokból is támogatják elképzeléseink, vágyaink materializálódását.

Számos esetben azt hisszük, hogy tudjuk, mit akarunk, s annak megvalósulását minden szinten támogatjuk, pedig mégsem.

A Teremtés és Bőség tanfolyam nem a gyors meggazdagodás titkos összetevőit adja a résztvevő kezébe, hanem azt, hogy az Egyetemes Teremtő Erővel való tudatosabb kapcsolódás által a fizikai térbe történő manifesztálást hatékonyabbá tehető, hiszen minden gondolat, kijelentés, cselekedet megmutatkozik a minket körülvevő világban.

Minden döntésünk tükrözik választásaink. Amit gondolunk és mondunk, közvetlen hatással van arra, hogy manifesztációink a hasznukra szolgálnak-e majd, vagy sem.

Ha folyamatosan azt mondogatjuk, hogy szegények vagyunk, akkor azok is leszünk. Ha folyamatosan azt mondjuk, hogy anyagi bőségben élünk, akkor az úgy is lesz. Rendkívül fontos a pozitív gondolkodásmód fenntartása. Saját valóságunkat hozzuk létre, és bármiből meg lehet teremteni a legjobbat, amit a világ csak adni tud. Először azonban el kell dönteni, hogy mit akarunk az élettől. Álmodozik az ön számára legideálisabb életről? Sokak számára ez az álom soha nem valósul meg igazán.

Ezen a szemináriumon megtanuljuk, hogyan kell hitrendszeri és érzelemmunkát végezni önmagunkon annak érdekében, hogy manifesztációink valóban önmagunk javát szolgálják, megtisztítva energetikai rendszereinket a korlátozó mintáktól, blokkoktól.

Az ásás technika mentén oldjuk az akadályozó hitrendszereket, támogató érzelmi mintákat építve fel, valamint megnézzük, hogy mindez hogyan kapcsolódik az isteni időzítéshez, és szándékainkhoz, hogy manifesztációink ne rekedjenek meg félúton az elmélet és a tapasztalás között.

A tanfolyam előfeltétele: ThétaHealing® Alap-, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyamok

A tanfolyam időtartama: két egymást követő nap.

A tanfolyam anyaga: munkafüzet

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alábbi árak bruttó értéket jelentenek.

A ThétaHealing® tanfolyamok minimum alapárait (ami a kedvezményes ár) országonként központilag (THINK) határozzák meg.

Az alapár az a minimum ár, amelyet a tanfolyamot tartó instruktoroknak mindenképp el kell kérnie adott tanfolyam áraként.

Adatok
Cikkszám
manif_02