ThétaHealing® "Ásás újratöltve"

Egyéni konzultáció.

Magyarországon online és személyesen is.

Egyéni időpontok egyeztethetők.

A hit, az érzelemmunka és az ásás gyakorlata mind fontos része a ThetaHealing® foglalkozásoknak. A szilárd alapon fejlesztett tudás elősegíti a később megszerzett ismeretek integrálását és sikeres alkalmazását.

Az a tanuló, aki még csak tanulja ezt az eljárást, szükségét érezheti annak, hogy újra átnézze az egészet.

3-4 óra alatt a "Digging Reloaded" foglalkozás olyan megoldás lehet, amelyben a fő tényezőket és elemeket, amelyekre érdemes odafigyelni, részletesen bemutatják, értelmezik és összefoglalják.

Az áttekintés segíti a ThétaHealing® alaptanfolyamon a hit- és érzelmunkához, az ásáshoz,  kapcsolódó ismeretek értelmezését és rendszerezését, megkönnyítve az agy számára ezen információk megértését és integrálását.

E megértés a folyamatosan végzett ásások által/során rutinná egyszerűsödik, és agyunk már automatikus módon kezdi kezelni az ásás folyamatát, amely megkönnyíti számunkra, hogy az "intuitív belső vezetés" vegye egyre inkább át az irányítását.

A foglalkozáson a ThétaHealing Alaptanfolyam munkafüzetét és a "ThetaHealing® " - Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása (szerző: Vianna Stibal) c. magyar nyelvű könyv vonatkozó részeit tekintjük át.

A foglalkozás kizárólag okleveles ThétaHealing® szemináriumot végzett kedves érdeklődő számára érhető el.

Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez