ÚJ

Egyéni konzultáció (személyes, on-line, telefonos, 564318518712, 5197148)

Egyéni konzultáció (személyes, on-line, telefonos, 564318518712, 5197148)
ÚJ
Egyéni konzultáció (személyes, on-line, telefonos, 564318518712, 5197148)
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mi az, amit nyújtani tudok?

A ThétaHealing® módszertanát alkalmazva elősegítem szembe találkozásod önmagaddal, azokkal az érzéseiddel amelyekről nehéz beszélned, vagy megértened, vagy csak nem tudod magadnak pontosan megfogalmazni, hogy miről is szólhatnak.

Aktív részvételt a blokkoló érzelmi szálak "felgöngyölítéseben" és átalakításában, persze mindez csak a Te engedélyeddel, amelynek következtében az eddigi "gombnyomogatós helyzet", téma "feloldódik", s új "reakció-minta" íródik az agyba, amelynek eredménye gyorsan megmutatkozik életedben.

Valamint:

  • a fókusz visszaállítása arra, ami tényleg fontos a számodra;
  • tisztább rálátás önmagad belső motivációira, amelynek következtében a vágyak és cselekedetek harmonizálása közelebb kerül egymáshoz (önbecsapás vs mit is akar a szívem);
  • blokkoló érzelmeiddel szembe nézés (de csak ha Te is akarod), s ezáltal
  • az érzelmek megélése, amelyhez a legtöbb bátorság szükséges, elősegítve azt, hogy
  • a számodra fontos dolgokat szabadon kommunikáld, valamint
  • szembesülhetsz belső vágyaiddal, hogy merj önmagad lenni, s erről ne csak beszélj, hanem tedd is.

Hitrendszerektől függően, az oldások eredményeként a testi tünetekben is jelentős változás jöhet létre.

Személyes egyéni foglalkozások helyszínei:

XVIII. kerület Szarvas Csárda tér,  VI. kerület, Deák F. tér közelében megegyezés tárgyát képezi.

Az üléseket On-Line és telefonon is nagyfokú hatékonysággal és biztonsággal lehet végezni.

Felmerülő kérdéseket a "chat" szolgáltatáson, vagy az helektrahealing@gmail.com e-mail címen keresztül szívesen megválaszolom.

Megrendelés esetén annak teljesítését követően még aznap, de legkésőbb 24 órán belül időpont egyeztetés végett telefonálni fogok.

ThetaHealing® Instruktort/Konzulenst úgy válassz, ahogy a lelked súgja meg, ki a számodra megfelelő személy, legyek az én, vagy bárki más.

Bizalmat köszönöm. 

További részletek olvashatók: itt.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Mennyi ideig tart?
A foglalkozás 60-90 perces, amelynek folyamán a "hozott" téma mentén indulunk el.

Hogyan zajlik?

A "hozott téma" csak a felszín, de indirekt módon rámutat azokra az érzésekre, mintákra, vagy az életünk folyamán "felszedett" programokra, amelyek már készek a változásra. 

A ThétaHealing® rendszere könnyedén és gyorsan megmutatja az utat Önmagunkhoz és ezáltal a Mindenséghez. 

Az ThétaHealing® Instruktor/Konzulens ezt a folyamatot támogatja. A lélek, a szív érzi az igazat, és a résztvevők mindketten érzik egy adott helyzetben rejlő igazat.

A ThétaHealing® ásás technikájával feltárjuk az adott témához kapcsolódó, a változásra kész mintákat és "lecseréljük őket" kvantum térben "letöltésekkel". 

 

 

A változás azonnal érezhető lelkiállapotunkon, illetve a későbbiek folyamán megváltozott reakcióinkban, illetve mások hozzánk való viszonyulásában is.

Hány alkalomra van szükség?

A változás mindig egy folyamatot jelent. Sok kisebb váltzás eredményez egy nagyobbat.

Egy foglalkozásról a résztvevő kellemes lelki állapotban "engedhető haza". Ez az "érkezés" és a "távozás" idejét összehasonlítva a helyszínen "kézzel foghatóan" érezhető pozitív, megnyugtató változást jelent.

Beidegződések, nézőpontok stb. oldásai hatással vannak az életünkre. Kihívások mindig lesznek, amelyek megoldásához támogatást igényelhetünk, ha éppen úgy érezzük, hogy egyedül nem megy. 

Mindig az a megoldás fog elénk jönni, amelyre az adott pillanatban a legnagyobb szükségünk van.

Egy adott témához a ThétaHealing® adhat megoldást, míg egy másikhoz valami más. A kizárólagosság kizárható.

Hatékonysága, működőképessége - többek között - azáltal is visszaigazolódhat, hogy a korábban személyiségünket igencsak próbára tevő - és újra és újra visszatérő - helyzetekben az addig jellemző "túlreakcióink" helyett sokkal "szalonképesebben" viselkedést "produkálunk".

A siker többféle szemszögből mérhető. Egyszer úgy, hogy a foglalkozást igénybe vevő jó érzéssel távozik, és életében megjelennek a pozitív utóhatások, amelyek elégedettséggel töltik el.  Illetve, ennek a tükrében az ThétaHealing® Instruktor/Konzulens örül, hiszen jól végezte a munkáját, amely elősegítheti praxisa bővülését is.

Kinek való?

A ThétaHealing® annak való, aki kész változni, félelmeivel szembe nézni úgy, hogy őszintén találkozzon önmagával és a teremtő erővel, amellyel egylényegű.

Intuitív rendszerek működését a tudományos munkák idővel bizonyítják. A választóvonalat a hit miben léte jelenti.

Helyszín:

XVIII. kerület, Szarvas Csárda tér

VI. kerület, Kamavéda Fénytemplom, Deák tér mellett

 

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/1oI-743R-WI" title="Önfejlesztés másképp - ThétaHealing® Elektrával" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>Adatok
Cikkszám
konz_01