ThétaHealing®

CLICK FOR ENGLISH

„Az egészséges lelkivilág kialakítása és fenntartása testi egyensúlyhoz vezet, s testünk tükre lelki-szellemi világunknak.” A változás mindig egy folyamat, hiszen ha "elmozdulok", ha más a hozzáállásom egy adott helyzethez, személyhez, önmagamhoz, akkor a világ válasza is más lesz rám, vagy a testemnek "önmagamra".

Társteremtésben élünk, ami azt jelenti, hogy a betegsége(inke)t is mi magunk teremtjük, annak jelenléte saját érzelem- és gondolatvilágunk, gondolkodásunk, életvitelünk kivetülése jelenünkre. Felelősek vagyunk saját állapotunkért, így saját jobbulásunkért.

Mindenki más és más módszert talál hasznosnak belső világa feltárásához a "teljesség felé" vezető úton (bár mindig teljesek vagyunk belső eszenciánkat figyelembe véve). Ezen folyamatot támogató eszközök száma végtelen, akár az önfejlesztő könyvek, tanfolyamok sora.

Mindenkinek az a legjobb, amit éppen működőképesnek talál.

A ThetaHealing® egy olyan meditációs és spirituális filozófia technika, amely fejleszti az intuitív készséget, képességet, több szinten fejtve ki hatását, ide értve a testi, lelki, szellemi, érzelmi szinteket is.

Thétanak nevezik az agyhullámok 4-7 Hz/másodperc frekvenciájú állapotát. Az az állapot, amelyben az agyfunkció 4-7HZ közötti tartományban, az ellazulás nagyon mély állapotában található. A 2-7 éves gyermekekre, a közvetlen elalvás, illetve ébredés előtti állapotokra is jellemző állapot, amely állapotban egyszerűbb saját magunkkal és a Mindenség Teremtőjével (Istennel, Allahhal, Buddhával, fénnyel, feltétel nélküli szeretettel, az (ős)energiával, vagy ahogyan tetszik) közelebbi kapcsolatba kerülnünk.

2020. Svájc, Walzenhausen. Intuitív Anatómía Instruktori képzés

CLICK FOR ENGLISH

Eddigi ismereteimet, tanulmányaimat, tapasztalataimat, vélekedéseimet stb., ez a rendszer foglalja össze egy olyan koherens egységbe, egy olyan módszertannal ötvözve, amelyet hatékonynak, egyszerűnek és napi szinten is jól alkalmazhatónak tartok.

ThétaHealing® rendszere sokrétű, s átalakító hatás-mechanizmusa elsődlegesen érzelem-, és hitmunkára épül. Miért is fontos ez? Számos kimagasló elme, köztük Selye János osztrák-magyar származású kanadai vegyész, belgyógyász, és endokrinológus is megállapította, hogy a lelki tényezők változása a fizikai test szintjén is következményeket von maga után. "A pszichoszomatika két alapkérdése betegség, tünetek esetén: Mi az, amitől megfoszt a betegségem? S mi az, amire rákényszerít?" A ThétaHealing® kiegészíti ezt a gondolatmenetet a "Hogyan szolgál ez engem?" kérdéssel is.

A kitartás, elszántság és jó humor, embertársaink segítsége, a belső hangunk újbóli megtalálása, önmagunk teljes elfogadása, az egységérzet megtapasztalása, mindez sok-sok kis apró "csoda", amelyek mellett a ThétaHealing® nagyszerű támogatást nyújt a folyamatos átalakulás, változás útján. Használata bárkinek hozzáférhető, és elsajátítható, amelynek alapfeltétele a hit valamiben, ami több mint a hús-vér valóság, aki hiszi, hogy nem csak egy háromdimenziós lét részeként éli életét, hanem egy nagyszerű, csodálatos rendszer hatalmas képességekkel rendelkező (érző és elő) lényeként.       

2020. Svájc, Walzenhausen. Intuitíve Anatomía Instruktori képzés                                                                                 

Amennyiben már felismered hogy hányszor nem igaz vágyaid, hanem az eszed által diktált módon, a környezeted elvárásainak megfelelve, érzéseid, saját tested és lelkedet elnyomva, korlátozva, azokat figyelmen kívül hagyva éled az életed, illetve eljutottál oda, hogy ezen változtatni szeretnél, akkor a ThétaHealing® egy nagyszerű technikával járulhat hozzá ennek a folyamatnak a sikeréhez.

...RÓLAM...

CLICK FOR ENGLISH

 

1974-ben születtem Magyarországon egy görög családba, ahol édesanyám magyar édesanyja kivételével mindenki Görögországból „származott el”.

Voltam kiváló kisdobos és úttörő anélkül, hogy bármikor is megértettem volna az „akkori nagy ünnepek” lényegét, viszont annál inkább átéreztem a magyar népmesék és népdalok nagyszerűségét. A rendszerváltás gimnáziumi éveim alatt „ért utol”, ahonnan tanulmányaim az akkor még Külkereskedelmi Főiskola névben futó intézmény Nemzetközi Kommunikáció PR szakirányán folytattam tovább. Innen a volt „Közgáz” (Közgazdasági és Államigazgatási Egyetem) BIGIS tagozatára igazoltam át. 

 

Hálámat és köszönetemet fejezem ki a magyarországi oktatási rendszernek, ugyanis időközben sikeresen elvégeztem az ELTE Óvópedagógus szakot majdnem teljesen térítésmentesen. Vallom, hogy a jövő (óvó)pedagógusai számára is "létszükség" lesz az önismereti és kommunikációs eszközök a mainál jóval mélyebb szintű elsajátítása, mivel az új nemzedékek (lelkek) érzelmi és kommunikációs szükségletei új típusú pedagógust igényelnek a hatékonyabb érzelmi támogatás, útmutatás, megértés, elfogadás és szeretet jegyében.

 

Dolgoztam a közigazgatási rendszernek kívülről, illetve belülről különböző intézmények munkatársaként. Strasbourgban az Európa Tanács keretén belül betekintést nyerhettem nemzetközi szinten is a közigazgatás rejtelmeibe. Azt hittem, majd Brüsszelben fogok dolgozni Magyrország uniós csatlakozása után, mert akkor még megvolt bennem a hév és a hit, hogy a közigazgatási rendszerek mentén lehet az embereket nagymértékben támogatni…

 

2002. végén ismerkedtem meg Budapesten gyermekem apukájával, egy nagyszerű görög diplomatával, akivel 2003. őszén egy visszafogott ortodox esküvő keretén belül egybekeltünk. A közigazgatási vonal megmaradt, de már más színekben és szinteken. Kezdetét vette egy 11 éves külföldi lét Ausztrália, Görögország és Peru „viszonylatokban”.

 

Görögországtól kaptam gyermekem édesapját, Ausztráliától gyermekem, valamint az első inspirációt az Életvitel Útmutatás (Life Coaching) tanfolyam elvégzésével önfejlesztés témakörben. Peru adta meg a kapcsolódást önmagamhoz és indított el azon az úton, amelynek következtében elérkezett az „újra kalibrálás” időszaka és egy 180 fokos fordulattal fordítottam hátat addigi életemnek és költöztem 2015-ben vissza Magyarországra kisfiammal a teljes újrakezdés jegyében. Elsődleges célkitűzésem az volt, hogy gyermekem, édesapja és köztem egy szeretetteles, odafigyelő együttműködés alakuljon ki, a lehetőségek szerint a legjobb úton, módon. Bátran ki merem jelenteni, hogy a célkitűzés teljesült, de a befektetett munka, az önfejlesztés intenzív jelenléte elengedhetetlen kellékei voltak ennek a folyamatnak.

 

Mindig szerettem emberekkel kommunikálni, kapcsolódni és humoros egyenességgel támogatni őket, illetve egymást a nehéz helyzetekben. A ThétaHealing® technikájával 2017-ben találkoztam először és azonnal felismertem e modalitás nagyszerűségét, hatékonyságát és kompatibilitását az Életvitel Útmutatással. A lélek mindig tudja, mi neki a legjobb, s ez az azonnali döntés-képességünkben is megnyilvánul, így egyből éreztem, tudtam, hogy ezt a technikát nemcsak elsajátítani, hanem tanítani is akarom.

 

Az elmúlt néhány év alatt számos ThétaHealing® konzulens és instruktori végzettséget szereztem meg, hogy minél szélesebb témakörben tudjak támogatást nyújtani (valljuk be, Önmagamnak is) és azoknak, akiknek megtisztelő választása, bizalma pont rám esne.

 

2021. novemberével egy négyéves intenzív időszakot zárva a ThétaHealing® központja (THInK) Mesteri címmel ismerte el az elvégzett önmunkát és befektetett energiát. Szeretném hálám kifejezni és megköszönni az utamon kapott támogatásért, szeretetért, türelemért tanáraimnak: Albert-Bernáth Annamarinak, Frankó Évinek és Dr. Francia Boglárkának, Valasik Linda Zsuzsannának, Mark Anthonynak, valamint Vianna Stibalnak és Gyermekeinek, illetve mindazon Instruktoroknak és Konzulenseknek, akikkel egymást támogatva és segítve érhettem el oda, ahol most tartok.

Életvitel Útmutató (Life Coach) Diplomámat (Reg.sz.:LACD5211, Oklevél szám: 431) az Ausztrál LCI-in (Life Coaching Institute) keresztül szereztem meg angol nyelven három területen: Életciklus, Egészség és Jólét, valamint Karrier Életvitel Útmutatás témakörökben.

ThétaHealing® tanfolyamok elvégzésének igazolása: https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=219273

Chi-kung (Matrix Holistic Center) és Tibeti tanok (“Együtt a Tiszta Tudatért” Alapítvány) tanulmányok folytatása.

Mester ThetaHealer® (2021)

ThétaHealing® Instruktori végzettség:

amelyek alapján engedélyezetté vált a ThétaHealing® csoportos szintű módszertani oktatása az alábbi témakörökben:

Basic DNA (Alap),

Advanced DNA (Haladó),

Dig Deeper (Áss Mélyebbre),

You and the Creator (Te és a Teremtő),

Manisfesting and Abundance (Bőség és Teremtés,

Building Intuition (Intuíció Építése),

Intuitive Anatomy (Intuitív Anatómia).

Alap végzettség: KKF, BCE, ELTE

ThétaHealing® Konzulensi végzettség:

amelyek alapján engedélyezetté vált a ThétaHealing® használata egyéni konzultációban számomra:

Basic DNA (Alap),

Advanced DNA (Haladó),

Dig Deeper (Áss Mélyebbre),

You and the Creator (Te és a Teremtő),

Manifesting and Abundance (Bőség és Teremtés),

Game of Life (Az Élet Játéka), valamint

Intuitive Anatomy (Intuitív Anatómia) 2023-ban másodszor is,

World Relations (Világgal Való Kapcsolat),

Diseases and Disorders (Betegségek és Rendellenességek) valamint

Wealth Consciousness (Bőségtudat).

 564318518712, 5197148