Budapest TH Basic DNA Seminar

Budapest TH Basic DNA Seminar
Budapest TH Basic DNA Seminar
Not available for purchase!
Comparison
To Favourites

"Gondolatok egy Theta Healing Alap tanfolyam margójára

Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy te milyen szeretnél lenni." (Osho)

"A ThetaHealing® rendszere bárki számra elsajátítható, amennyiben úgy dönt, hogy ez a rendszer kell neki. Théta tanítót úgy válassz, ahogy a lelked súgja.." (E.H)

A történetem közel egy évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor a testem fizikai szinten jelezni kezdett. Porckorongsérvem lett többek között, ebből a csodából kettő, hogy ne legyenek magányosak. Többször alkottam magamnak kisebb agyi traumákat is közben, voltam "odaát", a kapcsolataim összeomlottak, ahogy én magam is, és valahogy minden romokban hevert körülöttem.

Négy évvel ezelőtt úgy éreztem révbe értem, a hajókormány a kezemben, végre az árral együtt úszok, a Nap süt, a csillagok együtt állnak, és a külső szemlélők szerint is boldog voltam, de a színfalak mögött ismét megjelentek az esőfelhők. A gerinc problémám kiújult, tülkölt, kiabált, ordított,az implantátumok kilazultak és végül megadtam magam az agy logikájának . Orvosi konzultációk, gyors döntések sora és teremtettem három műtétet a négy röpke év alatt. Az utolsó (igen, AZ UTOLSÓ) 2019.03.28-án volt esedékes, a pillanat tört része alatt lezajlott...őszintén remélve a teljes felépülésem és tudva lelkem mélyén a Miértet. A felépülés lassan haladt, csak mendegélt, toltam mint a kötelezőt...éreztem, hogy nem az igazi, valami gátol, akadályoz, a pillanatnyi depresszión túl, valami még hiányzik, hogy felébredjek... hiányzott az ÉLET belőlem.

Az események felpörögtek és a lelki-gödröm alján pislogva érkezett egy gondolat..Elektra...a csaj, aki hurrikánként söpört végig angolon, akiről kiderítettem, hogy Theta Healing oktató.. Ő kell, minden út hozzá vezet, meg kell tanulnom ezt a módszert általa, és írtam neki. Még aznap beszéltünk, elrinyáltam a kínom röviden, velősen, majd megkérdeztem tőle, mikor tart alaptanfolyamot. Válasza kész volt: "Mikor legyen?"... Kész..ennyi..nincs vissza út, csak előre van. Júniu s 14-én reggel belecsaptunk az Önmagammal való találkozás verejtékes folyamatába.

Nem volt ismeretlen számomra a Theta Helaing, egyszer régebben kezeltek is de a könyvet direkt nem olvastam, mert befogadó akartam maradni, elvárások nélkül mindarra, amit Elektra adhatott a három nap alatt. Ő volt az én Emberem. Erre az energiára, stílusra és előadásmódra volt szükségem ahhoz, hogy megtaláljam újra a Hitem, a bizalmam és szembenézzek Önmagammal. Dogmák, cicomák, hókusz-pókusz és misztifikáció nélkül, sírással, nevetéssel. Az ekkor már meglévő csípőfájdalmam hol jobban hol kevésbé, de jelen volt és foglalkoztunk is vele, de éreztem, hogy rám vár az oroszlán rész, a megoldás az én kezemben van. A képzést követően felkerestem az orvosom, mert bár tudtam, hogy a felszabadított lelki munka energiái felerősítik a tüneteket, de ez azon a határon volt, amire már azt mondtam elég és szükségem volt igazolásra, majd visszaigazolásra. Csípő-keresztcsont ízületi gyulladást diagnosztizált és gyulladáscsökkentőt kaptam, ct nem működött, így a tapasztalata mondatta vele, hogy nem mozdultak ki az implantátumok,de nem lehetetlen. Jó, gondoltam, akkor folytassuk amit TH-n elkezdtünk. Ásás. Hitrendszer cserék. Ásás. Lélekdarabkák csereberéje. A tanfolyamon tanultakat használva kőkeményen dolgozni kezdtem magamon minden nap, de közben a hagyományos orvoslást sem utasítottam el és mindaddig szedtem a gyulladáscsökkentőt, amíg azt nem éreztem, hogy a fájdalom a határaim alá kerültek. Ma, június 26-án azt mondhatom, rendben vagyok, a mai kontroll remek eredményt mutatott, minden a helyén, a visszaigazolás megnyugtatott, a fájdalmam egy mikro nagyságú és tudom is az okot, még egy ásás és kész. A lelkem és testem örömmel van tele. Megérkezett hozzám az Élet!

Köszönettel tartozom Elektrának, hogy megosztotta velem a tudását, a módszer menetét és eszenciáját, de leginkább azért, hogy mindvégig tartotta nekem a teret ezen az úton."

Kiss Andrea, Budapest TH Alaptanfolyam

Recommend
Print
Question about the product
Info
Article No.
ref_01