Hungarian

"Dear Elektra!

Thank you for accepting me on your course.

Getting to it was a challenge for me, because knowing myself, I care a lot about everything and I like to be able to solve everything.

When we discussed the date of the course, it seemed joyful and easy for me to say "yes," but when the last night before the course arrived, I was shocked at "what I had done" by enrolling in this course. Well, I was a little saddened that night.

Of course, I still felt a little astringent, but I got the ans...
Not available for purchase!
Comparison
Quick view
To Favourites

"Elektra kisugárzása erőt ad, hogy a hozzáérkező megnyíljon, teret enged az energiáknak, szabadon tudtam áramolni eddig mindig, amikor nála jártam! Képes felszínre hozni és meglátni/érezni az igazi probléma gyökerét és kérdésekkel és pozitív mondatokkal, Théta állapotban velem együtt újra értelmezni a világomat! Egyedül álló élmény, amit nyújt! Bizalommal ajánlom a barátaimnak és mindenki másnak is!"

Not available for purchase!
Comparison
Quick view
To Favourites

"ThétaHealing alap- és haladó tanfolyam: köszönet mindenért, jó hangulatban- és társasággal együtt tehettem szert az alaposabb önismeretre- jövőképre- magabiztosságra."

Zs. Andrea, Budapest, TH Alap-, Haladó Tanfolyamok

Not available for purchase!
Comparison
Quick view
To Favourites

"Anno sajnos nem sajátítottam el a ThétaHealing csínját-bínját, és nagyon sajnáltam. Több tanfolyam után is azt éreztem, hogy nem úgy megy ahogyan én szeretném. Találkoztam Elektrával, elmentem hozzá, aki az alapokat részlet gazdagom, könnyedén, kellemes otthonos környezetben vezette végig. Most önbizalommal teli, és sok-sok energiával felvértezve, boldogan állok bele akar az ásásba is! Ajánlom nyugodt szívvel, aki többet szeretne megtudni az életről, magáról, a ThétaHealingől és a kezébe szeretné venni az életének az irányítását!"

Edina, Budapest, ThétaHealing "Ásás újratöltve"

Not available for purchase!
Comparison
Quick view
To Favourites